نوشته‌ها

روش های سرمایه گذاری در ترکیه

روش های سرمایه گذاری در ترکیه

روش های سرمایه گذاری در ترکیه

یکی از روش های اخذ تابعیت ترکیه سرمایه گذاری در این کشور می باشد. در شرایط کلی و عمومی سرمایه گذاری هم دارای مزیت بوده و هم معایب خود را دارد.

سرمایه گذاری در ترکیه برای اخذ اقامت در گذشته نیازمند مبلغ ۱ تا ۳ میلیون دلار آمریکا بوده است که در سال ۲۰۱۹ این شرایط تغییر کرده و این مبلغ کاهش یافته است و به ۲۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار دلار آمریکا رسیده است. سرمایه گذاران از طریق سرمایه گذاری در ترکیه می توانند تابعیت ترکیه را برای خود و خانواده اخذ کنند.

مزایای سرمایه گذاری در ترکیه :

  • اخذ پاسپورت و تابعیت ترکیه در مدت ۳ تا ۶ ماه
  • امکان سفر به ۱۴۸ کشور دنیا بدون نیاز به ویزا
  • عدم نیاز به شرط حضور در ترکیه
  • گرفتن پاسپورت با ده سال اعتبار و تمدید مادام العمر
  • خدمات درمانی رایگان برای تمام اعضای خانواده
  • امکان حفظ تابعیت قبلی
  • امکان تحصیلات رایگان
  • سفر بدون ویزا به کشورهای اتحادیه اروپا و ۲۶ کشور حوزه شینگن

از طریق سرمایه گذاری در ترکیه می توانید برای خود و خانواده خود تابعیت ترکیه را اخذ کنید. خانواده شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد. برای اینکه سرمایه گذاری شما منجر به تابعیت ترکیه شود، باید در یکی از زمینه های سرمایه گذاری اعلام شده توسط دولت ترکیه سرمایه گذاری کنید و همچنین ملزم به سرمایه گذاری حداقل مبلغ اعلام شده در هر زمینه هستید.

معمولا پروسه اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه برای سرمایه گذار بین ۳ تا ۶ ماه به طول می انجامد.

انواع روش های سرمایه گذاری در ترکیه برای اخذ تابعیت ترکیه و شرایط آن ها در ادامه بررسی شده است.

سرمایه گذاری از طریق خرید ملک

یکی از راه های سرمایه گذاری در ترکیه برای اخذ تابعیت ترکیه، خرید ملک در ترکیه می باشد. حداقل مبلغ سرمایه گذاری در خرید ملک ۲۵۰ هزار دلار آمریکا می باشد. این مبلغ سابقا یک میلیون دلار آمریکا بود که بر اساس قوانین جدید به ۲۵۰ هزار دلار آمریکا کاهش یافته است. یکی از شرایط سرمایه گذاری در این روش این است که به مدت سه سال ملک خریداری شده را نباید فروخت.

سرمایه گذاری از طریق سپرده بانکی

شما می توانید تنها با سپرده گذاری در بانک های ترکیه تابعیت این کشور را اخذ کنید و نیاز به سرمایه گذاری در هیچ زمینه ای نمی باشد. در این روش باید حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار دلار آمریکا در یکی از بانک های ترکیه سپرده گذاری کنید. این مبلغ سابقا ۳ میلیون دلار آمریکا بود که اخیرا به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار آمریکا کاهش یافته است. پول شما باید حداقل به مدت سه سال در بانک باقی بماند.

سرمایه گذاری از طریق خرید سهام

می توانید از طریق سرمایه گذاری در ترکیه در بخش سهام نیز به تابعیت ترکیه دست یابید. در این روش باید حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار دلار آمریکا سهام خریداری کنید. این مبلغ سابقا دو میلیون دلار آمریکا بوده که بر اساس طرح جدید ترکیه کاهش یافته است. از جمله شرایط این نوع سرمایه گذاری در ترکیه این است که سرمایه گذاری شما باید توسط وزارت صنایع و فناوری ترکیه تایید شود.

سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه دولتی

تابعیت ترکیه را می توان از طریق خرید اوراق قرضه دولتی نیز به دست آورد. از جمله شرایط این روش سرمایه گذاری در ترکیه این است که اوراق قرضه را نباید حداقل به مدت سه سال فروخت. همچنین سرمایه گذاری شما باید توسط وزارت خزانه داری و دارایی ترکیه تایید شود.

سرمایه گذاری در شرکت های سرمایه گذار در املاک

یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در ترکیه و اخذ تابعیت این کشور، سرمایه گذاری در شرکت های فعال در زمینه املاک و مستغلات می باشد. در این روش شما باید حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار دلار آمریکا در یکی از این شرکت ها سرمایه گذاری کنید.

سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی

پیش از این کارفرمای خارجی برای اخذ تابعیت ترکیه ملزم بود ۱۰۰ شهروند ترکیه ای را استخدام نماید. اما طبق تغییرات جدید در قوانین ترکیه، در سال ۲۰۱۹ کارفرمایان با استخدام ۵۰ شهروند ترکیه ای می توانند تابعیت ترکیه را اخذ نمایند.

اقامت ترکیه از طریق کارآفرینی

اقامت ترکیه از طریق کارآفرینی

اقامت ترکیه از طریق کارآفرینی

عده زیادی از افراد برای مهاجرت به ترکیه می آیند و در این کشور اقدام به اخذ اقامت گردشگری میکنند اما این ویزا امکان اشتغال در ترکیه و کار در این کشور را برای شما فراهم نمی آورد و در صورتی که قصد کار در این کشور را دارید باید اقامت کاری دریافت دارید و همچنین برای بهره بردن از کلیه امکانات این کشور نیاز به اقامت دائمی و دریافت پاسپورت این کشودر دارید.

با توجه به رشد مهاجرت از ایران به ترکیه و بستر امنی که ترکیه برای زندگی و تجارت فراهم کرده است میتوان انتظار تغییر قوانین را در مدتی کوتاه داشت و منتظر قوانین سختگیرانه تری بود. جهت کسب اقامت کشور ترکیه فراهم آوردن شرایط اخذ اقامت در ترکیه است شاید بسیاری از افراد تصور نمایند همین که ویزا را دریافت نمایند می توانند اقامت  دائم کشور ترکیه را بدست آورند ولی این مطلب غیر واقعی است با توجه به قوانین اقامت ترکیه  جهت اخذ اقامت ترکیه شما بایستی حداقل مدت ۳ سال برای اذری زبانان و پنج سال برای پارسی زبانانبایستی  در ترکیه اقامت واقعی داشته باشید که بتواند متضمن دریافت اقامت دائم شما باشد.

یکی از روش هایی که میتوانید بدون مشکل اقدام به اخذ اقامت ترکیه نمایید و برای کلیه اتباع خارجی امکان پذیر است تاسیس شرکت و راه اندازی کسب و کار می باشد. هزینه های تأسیس و نگهداری شرکت در ترکیه به مراتب پایینتر از بسیاری از کشورهای دیگر است. مالیاتی که به دولت میپردازید در قبال درآمدهای حاصله بوده و به پرداخت وجوه ثابت و بی مورد به عنوان مالیات بر درآمد مجبور نخواهید بود.
با تأسیس شرکت به شما اجازه اقامت یکساله داده میشود که در صورت فعال نگه داشتن شرکت، ۵۲ سال پس از تأسیس میتوانید از ترکیه اقامت دائم بگیرید و از امتیازات کامل شهروندی استفاده کنید.

اشخاصی که می خواهند بدون ثبت شرکت درترکیه فقط اقامت ۶ ماهه با مجوز کاری و متعاقباً اقامت کاری دریافت نمایند بایستی مدارک ذیل جهت اقدام ارسال گردد:
اسکن صفحات اصلی پاسپورت
عکس
پرداخت هزینه ویزا
تکمیل فرم قرارداد
یک سال بعد از زمان قانونی کار، کارفرمای اصلی در همان محل کار در صورت حسن وظیفه  شما می تواند آنرا به مدت سه سال  تمدید نمایند. در پایان دوره قانونی  سه ساله حرفه ایکارفرما یان با اظهار رضایت از فعالیت کارجو مجوز دوره اقامت را تا شش سال تمدید نماید.این در حالیست که یک تبعه خارجی پس از ورود به ترکیه با اقدامات جدیدی در زندگی خود همچون ازدواج یا فرزندان تحت تکفل خود یا ثبت شرکت با اقامت بدون وقفه به مدت حداقل پنج سال  تابعیت ترکیه را نیز اخذ نماید.
اجازه کار دائم : حداقل در مجموع پس از شش سال کار قانونی برای خارجی ها، این اجازه صادر میگردد.
جهت اخذگذرنامه ترکیه بایستی اقامت دائم ترکیه را دارا باشید.